Marck Wester aan de zaagmachine
Marck Wester aan de zaag machine

De MeubelMarcker

Mijn naam is Marck Wester, geboren op 20 juni 1981 in Den Haag en daar woon en werk ik nu ook. Na een tijdlang werken in pak met lease bak, heb ik de keus gemaakt om met mijn handen te gaan werken, dat is nu ongeveer 14 jaar geleden.

Na een aantal banen waarin ik een goede basis heb gelegd voor mijn huidige vak ben ik gestart met de studie meubelmaker, tijdens deze studie ben ik voor mijzelf begonnen. Mijn bedrijf loopt vanaf de start (een kaartje bij de Albert Heijn) erg goed.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, naast het ontwerpen en bouwen van Meubels en interieurs op maat ben ik de vaste meubelmaker voor een grote badkamer -en keukenspeciaalzaak. Tevens verhuur ik mijzelf aan een grote interieurbouwer in Amsterdam en heb ik heb een meubellijn op de markt gezet van bamboe badkamermeubels onder de naam Banoe.

Uitdagende ontwerpen

Mijn grote kracht is om vanuit een persoonlijke wens mee te denken naar de verwezenlijking hiervan. Ik ben iemand die let op details en de tijd neemt om Meubels met liefde en vakmanschap te maken. Hierbij gebruik ik mijn deskundigheid in het werken met en bewerken van hout, daarnaast werk ik regelmatig met andere materialen zoals diverse kunststoffen (HiMacs en Corian), betoncire, gietbeton, bamboe en staal.
In mijn werkplaats heb ik de geschikte gereedschappen en machines om van een hele hoop ontwerpen, gedachtes en ideeën een functioneel en degelijk Meubel te vervaardigen.

Heeft u mooie ideeën, of juist geen idee wat u wilt? Via het contactformulier kunt u mij bereiken. We bespreken de opties aan de hand van de mogelijkheden waarna ik ga tekenen om zo het Meubel vorm te geven. Bij een akkoord ga ik aan de slag waarna het Meubel bij u thuis wordt afgeleverd en zo nodig geïnstalleerd.

Voor grote klussen zoals een keuken of een horeca interieur werk ik samen met een vast team van vrienden en collega meubelmakers.